06-Naambellen
Deze 06-nummers hebben een professionele uitstraling en zijn makkelijk te onthouden. In de servicenummers 0800/0900 word het naambellen al jaren met veel succes gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat naambellen de verkoop en betrouwbaarheid significant verhoogd. In advertenties en promotie zorgde het voor 290% meer telefoontjes in vergelijking met een normaal servicenummer. Reden genoeg om ook de 06 branche aan te sluiten op het naambellen.

In ons assortiment Naambellen vind u:
1. Voor en achternamen
2. Bedrijfsnamen
3. Werkzaamheden en beroepen
4. Commerciele werkwoorden

In de zoekbalk op onze site kan u alle gewenste combinaties proberen. Zoekt u een woord dat we niet aanbieden?

Stuur een email naar: info@slim-sim.nl met uw verzoek en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

Hoe werkt Naambellen:
Kijkt u maar eens op de toetsen van uw mobiele telefoon: Onder elk nummer van 2 t/m 9 staan een aantal letters. Door  in letters ipv nummers te denken, is een nummer makkelijker te onthouden. U toetst per letter 1 maal de knop in  waar deze letter op staat. Elk naamnummer is dus een alfanumeriek nummer, maar het woord stelt ons in staat het 06 nummer makkelijker te onthouden.

Laat ik een voorbeeld geven van Naambellen:
Net zoals iedereen loop of rij ik regelmatig door de stad. Voor me rijd een pizza brommer die een bezorging doet met op de zijkant  06-74993742.  Op dat moment denk ik “ja, ik ga vandaag pizza eten”. Later die dag wil ik pizza bestellen maar het nummer is natuurlijk lastig te onthouden en de kans dat ik nu bij een andere pizzeria uitkom is vrij groot. Had er nu 06- pizzeria gestaan op de zijkant dan had ik deze zeker onthouden. Feit is dat 06- 74993742 hetzelfde is als 06- pizzeria. Toets het maar eens in op uw mobiele telefoon. In dit geval is het naamnummer het verschil tussen gebeld worden of niet gebeld worden.

Translate here »
De waardering van top06.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1644 reviews.