Veelgestelde vragen

Wij werken in de titel van het product soms met punten. Deze staan voor een cijfer. Om de logica van het nummer te laten zien halen wij de onlogisch cijfers weg zodat u makkelijk en sneller het nummer kan waarderen om zijn logica en structuur. Natuurlijk wilt u ook het hele 06 nummer zien.Klik dan op het product en in de omschrijving staat het hele 06 nummer zichtbaar.

Als u in de titel “x” ziet staan is het 06 nummer reeds verkocht. Wij willen laten zien wat onze klanten mooi vinden. Dit doen we door het nummer na verkoop te laten staan. Wel willen ivm de wet op privacy het 06 nummer onherkenbaar maken en dat doen we door cijfers te maskeren.

De simkaarten die wij leveren zijn 3in1. Dit houd in dat u zelf het juiste formaat kan uitdrukken. U kan kiezen uit Standaard, Micro of Nano formaat. Kortom, de simkaart past altijd in uw telefoon.

Alle Prepaid simkaarten hebben een vervaldatum. Mocht het nodig zijn dan activeren wij de simkaart om deze actief te houden. Dit doen wij d.m.v. een sms-bericht te verzenden waarna de simkaart een half jaar geldig blijft. Dit herhalen wij ieder half jaar waardoor er beltegoed word afgeschreven.

Bij alle providers kan u aanspraak maken op extra gratis beltegoed. De hoogte hiervan varieert per provider maar is zeker de moeite waard. In ruil voor het gratis beltegoed wil de provider graag uw NAW-gegevens.

5 euro T-mobile
5 euro Vodafone
7,50 euro KPN
7,50 euro Lebara

 

Wij maken 2 verschillen: De actieve en niet-actieve simkaart.

Actief:
Een actieve simkaart word bij ons verstuurd met een sticker erop dat de simkaart geactiveerd is. Deze moet u gelijk in gebruik nemen om vervallen te voorkomen. Bij de meeste netwerken is 1 sms genoeg om de simkaart te verlengen. Zie hiervoor “ Hoelang is de simkaart nog geldig? ” Wij geven 1 week garantie op een actieve simkaart na ontvangst

Niet-actief:
Deze simkaart is nog niet geactiveerd. Dit houd in dat de vervaldatum van activatie nog ver in de toekomst ligt. De simkaart kan u zelf activeren zodra u deze van ons hebt gekregen. Wij adviseren om de simkaart gelijk te activeren. Alleen zo weet u of het 06 nummer dat u heeft gekocht ook werkt. Mocht u de simkaart wegleggen dan is dit op eigen risico. Wij geven 1 week garantie op een niet-actieve simkaart na ontvangst

Elke provider heeft zijn eigen regels met betrekking tot het porteren van 06-nummers. De enige standaard regel is dat elke provider het nummer porteert bij een contractverlenging of een nieuw contract. Sommige providers hanteren een kleine onkostenvergoeding voor deze administratieve handeling.

T-mobile Nummerbehoud
Vodafone Nummerbehoud
Kpn Nummerbehoud
Telfort Nummerbehoud
Ortel Nummerbehoud
Lebara nummerbehoud
Tele2 nummerbehoud

 

De simkaarten die wij aanbieden hebben een vervaldatum. Dat betekent dat de simkaart in gebruik moet zijn voordat deze datum is gepassseerd.

Wij raden u altijd aan om de simkaart direct na ontvangst te activeren. Mocht dit problemen geven, dan zullen wij dit in overleg met u oplossen. Mocht u besluiten om de simkaart weg te leggen zonder deze te activeren dan is dit op eigen risico.

Als de simkaart reeds geactiveerd is door ons dan kan u hieronder zien wat u moet doen om de simkaart actief te houden. Het netwerk zal u ook op de hoogte houden van de verlooptijd van uw simkaart. Een geactiveerde simkaart die niet gebruikt word kan daardoor makkelijk verlopen en is op eigen risico.

Wij geven een 100% werkingsgarantie op elke simkaart tot 1 week na ontvangst van de simkaart.

Hoelang is de simkaart geldig na activatie?

T-mobile:          1x betaalde sms/oproep per half jaar
Vodafone:         1x betaalde sms/oproep per half jaar
Telfort:              1x betaalde sms/oproep per half jaar
Lebara:             1x betaalde sms/oproep per 90 dagen
KPN:                 1x betaalde sms/oproep per half jaar

Het gaat hier om een betaalde sms/oproep die u moet doen. Op deze manier word de geldigheid verlengd.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het laten verlopen van een simkaart.

Grootste database van Nederland
Direct contact

Stuur direct een bericht naar Top 06. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Translate here »
De waardering van top06.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1518 reviews.